avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incadrare echipamente tehnologice in catalogul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incadrare echipamente tehnologice in catalogul de clasificare a m.f.

O firma a achizitionat echipamente tehnologice pt.o statie i.t.p. (stand franare; detector jocuri) si nu stiu unde sa le incadrez in catalogul de clasificare a mijloacelor fixe in vederea amortizarii.Daca poate sa ma ajute cineva la ce grupa,capitol si subcapitol din catalog sa le incadrez sau ce durata de amortizare au.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:25, 18 Noiembrie 2012
2.1.22.2. Masini, utilaje si instalatii pentru mentenanta mijloacelor de transport rutier.

Acestea au durata de utilizare de 9 - 15 ani.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Medic de familie- cheltuieli deductibile (cum?) m2008 m2008 Sunt medic de familie (profesie liberala) si am un cabinet medical individual. Imi conduc contabilitatea (in partida simpla) singura! Am cateva probleme: 1. ... (vezi toată discuția)
Profit reinvestit bulzanv bulzanv va rog sa ma lamuriti si pe mine referitor la acesta scutire de profit,la ce avem scutire daca cumparam liesing mijloc de transport (tiruri si remorci pt ... (vezi toată discuția)