avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procuror sfidand legea cu buna stiinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procuror sfidand legea cu buna stiinta

Am facut o plangere penala unui avocat la Parchetul de pe langa curtea de Apel Craiova pentru fals si uz de fals in acte publice prin falsificarea semnaturii mele si pentru mai multe fapte penale,acestea tote fiind demonstrate de mine cu documente reale si cu toate acestea procurorul care a cercetat aceste fapte desi a vazut ca am dreptate a dat neinceperea urmaririi penale impotriva acestui avocat.
Fata de aceste fapte si de faptul ca acest procuror a dat neinceperea urmaririi penale desi consider ca si-a batut joc de profesia sa prin faptul ca a sfidat cu buna stiinta toate actele din care reiese clar falsul in acte oficiale va rog sa-mi raspundeti la intrebarile
1.Caror foruri pot sa ma adresez cu o plangere impotriva acestui procuror cat si acestui avocat?
2.Carui DNA pot sa ma adresez daca acest procuror este de la Parchetul din Craiova?
3.In cate zile de la primirea raspunsului pot sa fac aceasta sesizare?
Cel mai recent răspuns: kisso , utilizator 17:44, 5 Decembrie 2012
Mai intai formulati plangere impotriva solutiei propuse de procuror, la primprocuror.
art. 278 din Codul de procedura penala prevede posibilitatea si obligativitatea plangerii impotriva actelor si faptelor efectuate de procuror la procurorul sau ierarhic superior, in termen de 20 de zile de cand vi se va comunica rezolutia procurorului de neincepere a urmaririi penale.

Si eu tocmai am primit o rezolutie din partea unui procuror complet nemotivata.
dar daca si de la procurorul general nu primesc un raspuns clar caror foruri pot sa ma adresez si in cate zile de la primirea raspunsului acasa?
pot sa ma adresez la ministrul justitiei? sau la unde trebuie sa ma adresez , deoarece vreau sa ma adresez si la CEDO intrucat se pare ca in Romania Justitia nu doreste sa studieze cauzele asa cum sunt chiar daca sunt acte concrete si intotdeauna anumiti procurori interpreteaza faptele dupa bunul lor plac.
Asa ca as dori va rog daca puteti sa-mi spuneti exact caror foruiri pot sa ma adresez acum si in cate zile pot sa fac asta.
Va multumesc pentru intelegere.
Poti face in felul umrator:

1. Plangere la prim procuror. O va recuza
2. Plangere in instanta pe 278^1
3. Cat de repede poti depui cerere de stramutare
4. Si te motivezi in fata Inaltei Curti de ceea ce s-a intamplat si ceri insistent stramutarea in alt oras.

Sau

1. Strangi probe, oricat de mici pt. o redeschiderea a U.P, daca nu s-a facut vreo expertiza care trebuia,etc
2. Cum s-a reinceput U.P. depui repede plangere la Parchetul general prin care ceri transferarea cauzei.

Iti asiguri doua sanse in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Procedura si termene contestare n.u.p. ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am primit azi o rezolutie de neincepere a urmaririi penale la o plangere formulata de mine. Inteleg ca am la dispozitie 20 de zile pentru a ... (vezi toată discuția)
Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)