avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare teren

Doresc sa cumpar un teren pe un deal ,am dus expertul topograf sa identifice terenul si proprietarii ,din pacate harta la cadastru pentru aceasta zona nu exista si nu poate identifica nr topo pentru intreaga zona .Cei care folosesc terenuri in aceasta zona nu detin acte de proprietate au terenurile lasate din neam in neam sau de la cunoscuti la primarie nu platesc impozit . Terenul este liber fiindca unde este ocupat exista vii sau livada dar aici este ca o padure virgina ,cei pe care i-am intrebat cum au dobandit terenul au zis ca l-au ocupat efectiv sau de la rudenii si cunoscuti.
Ce sa fac??? sa ocup si eu terenul sau sa il declar la primarie dar acolo imi cer act de proprietate , contr de v-c sau certif de mostenitor.
Astept solutii pentru a intra in legalitate.
Cel mai recent răspuns: prodyoana , utilizator 21:00, 19 Noiembrie 2012
in ce zona a tarii este terenul? cei care va vand dvs, au macar rol fiscal?
in bihor este terenul din pacate terenul nu este declarat la primarie de catre detinatori sa nu plateasca impozit .Pe vremuri aceste terenuri nu au fost in CAP am intrebat si la notariat daca au fost facute ceva tranzactii sau succesiuni cu terenuri din zona nimic.Topograful a zis ca terenul este in extravilan si nu sunt harti la cf fiindca pentruacea zona terenul nu a starnit destil interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa hartii topografice prodyoana prodyoana Daca un teren pe care doresc sa il cumpar pe un deal dupa spusele topografului nu are harta topo si nu pot identifica nr topo ce este de facut . Terenul este ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Identificare teren extravilan si padure turdeanu turdeanu Buna ziua, Parintii mei platesc impozit pe terenuri si padure intr-o comuna din judetul Salaj. V-as ruga sa imi spuneti care este procedura legala si uzuala ... (vezi toată discuția)