avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... suspendarea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

suspendarea taxei auto

Buna seara,
mi-am achizitionat o masina din Germania pt care nu vreau sa platesc acei bani pt taxa de poluare.

Am aflat ca in luna octombrie a fost emis "decretul care prevede suspendarea taxei pentru emisiile poluante de la autovehicule ". M-am uitat pe site-ul politiei romane si pe altele ..dar nu am gasit ceva care sa -mi foloseasca.

Intrebare:-mai platesc aceasta taxa ?

multumesc,

Cel mai recent răspuns: jann , utilizator 19:00, 23 Noiembrie 2012
DA
Depinde cand ati achitionat autoturismul. In principiu exista 2 variante: 1. Platiti taxa pe poluare, inmatriculati autov., apoi prin instanta recuperati banii. 2. Deschideti proces in instanta, pentru obligarea celor de la inmatriculari sa va inmatriculeze autov. fara plata taxei. Succes.
multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto darian2006 darian2006 Buna ziua! Daca doresc sa cumpar un fiat brava din 1997,benzina,1370 cm cubi si 55 cp,inmatriculat in romania,in 03.01.2012,am de platit taxa de poluare si ... (vezi toată discuția)
Mai platesc taxa de mediu? ariana03 ariana03 Buna ziua Masina pe care o am am inmatriculat-o fara plata taxei de timbru prin castigarea in instanta a acestui drept. Acum vreau sa o vand si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)