avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... facilitati fiscale pentru persoane cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

facilitati fiscale pentru persoane cu handicap

Daca o persoana angajata, aduce certificat de handicap accentuat pe data de 19.11.2012, valabil 12 luni (19.11.2013), cu ce data se aplica facilitatile fiscale?

Alte discuții în legătură

Scutire impozit copil cu handicap maricu2001@yahoo.com maricu2001@yahoo.com Bună ziua. Am cerut primăriei scutirea de impozit pt casa datorita faptului ca avem certificat handicap accentuat pt copil emis din 2.03.2017-1.03.2018. ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap- impozit 16% aaa21 aaa21 Buna tuturor, Am nevoie de ajutorul vostru, se poate, va rog? Sunt persoana cu handicap, gradul este accentuat (o boala de sange ereditara). De fiecare ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozite office-atelier office-atelier Daca am certificat de handicap accentuat permanent, detin un SRL si sunt propriul angajat, ce facilitati am?spre exemplu scutirea de la impozitele la stat etc. (vezi toată discuția)