avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... vizualizare fisiere atasate
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

vizualizare fisiere atasate

Buna ziua!
spuneti-mi va rog cum pot vizualiza fisierele atasate la ordinul 3512/3008, publicat pe site. mentionez ca am cont si sunt logata.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: aura.radulescu , utilizator 16:53, 10 Martie 2009
multumesc pt ajutor!
Buna ziua! As avea nevoie de anexele 2 si 3 din ordinul 3512/2008.Din link-ul postat de ELIS nu reusesc sa le deschid... Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.
aura.radulescu a scris:

Buna ziua! As avea nevoie de anexele 2 si 3 din ordinul 3512/2008.Din link-ul postat de ELIS nu reusesc sa le deschid... Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces citire mesaj DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea ... (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)