avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... litigiu drepturi salariale cu o societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

litigiu drepturi salariale cu o societate in insolventa

In situatia in care mai multi salariati am castigat in instanta de fond drepturi banesti, iar ulterior sentinta a fost casata cu suspendarea cauzei in temeiul art.36 din Legea 85/2006 este posibil ca aceasta sa fie repusa pe rol?Cand si in ce conditii?Art.40 din Legea insolventei mentioneaza ca se suspenda si termenele de prescriptie.. In situatia in care in recurs nu s-a pronuntat o hotarare de anulare a sentintei initiale care sa fie irevocabila, ci doar una de suspendare este lega lsa returnam drepturile banesti castigate pe fond si atribuite efectiv sau ar trebui sa asteptam repunerea pe rol si o hotarare irevocabila in acest sens?

Alte discuții în legătură

Termen repunere pe rol ContSters228970 ContSters228970 Daca recursul a fost depus pe 04.08.2011, primul termen a fost pe 11.05.2012,si tot atunci a fost suspendat, la ce data se incheie daca nu se depun acte si nu ... (vezi toată discuția)
Incetare actiune Crina001 Crina001 La iesirea din insolventa se poate repune pe rol o actiune care a fost incetata, in procedura de insolventa, pe art. 75 teza finala din Legea 85 ... (vezi toată discuția)
Sechestru judiciar exonerata exonerata Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)