Buna seara
Ma confrunt cu o situatie neplacuta la serviciu.Am fost acuzata(verbal ce- i drept) ca am consemnat intr- un registru, mai concret ca am imitat scrisul si semnatura persoanei care avea obligatia sa faca acea consemnare (de fapt o inregistrare contabila).Deoarece cuvantul meu nu a fost suficient pentru a ma putea apara, care ar fi pasii pe cale legala pentru a-mi putea dovedi nevinovatia? Am dreptul de a solicita o expertiza grafologica?
Va multumesc pentru raspuns
De ce n-ati avea? O expertiza grafoscopica poate stabili daca scriitura de pe inscrisurile respective va apartine sau nu. Intrati pe site-ul INEC-ului si veti afla detalii.
Greu de crezut ca cel care v-a sugerat ca ati imitat scrisul si semnatura altei persoane va accepta, la solicitarea dvs. sa plateasca o expertiza grafologica, pentru a afla adevarul. Incercati printr-o solicitare scrisa adresata persoanei care v-a invinuit.
Daca lucrurile se precipita (amenintare de concediere, concediere, reducere salariu, etc.) si apare un conflict de munca, intre dvs. si firma, va trebui sa va adresati instantei de judecata pentru a va dovedi nevinovatia (din postarea dvs. inteleg acest lucru). Instanta de judecata, la cererea dvs., poate dispune efectuarea unei expertize grafologice.
Expertiza grafologica
matar
unde se poate executa o expertiza grafologica a unor documente? e posibila si fara prezenta persoanei respective?e posibila expertiza comparand de exemplu o ... (vezi toată discuția)