avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajata magazin alimentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajata magazin alimentar

Buna ziua,

Detin un minimarket alimentat si as dori sa stiu ce conditii speciale trebuie sa indeplineasca o angajata pentru a isi desfasura activitatea intr-un cadru legal intr-un astfel de magazin

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Vanzator magazin mixt adinaoancea22 adinaoancea22 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un SRL - magazin mixt(alimente, detergenti, etc) Legea imi da dreptul de a vinde in magazinul meu(produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Afacere handmade voicuflorentina83 voicuflorentina83 Buna ziua, As vrea sa incep o mica afacere de organizari evenimente si produse handmade, am facut deja un blog pentru a vedea ce impact au produsele ... (vezi toată discuția)
Cursuri -notiuni fundamentale de igiena calin cristiana calin cristiana Persoana care a absolvit aceste cursuri poate lucra in comert ca si vanzator produse alimentare sau sunt necesare alte cursuri de calificare?Conform carei ... (vezi toată discuția)