avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie pensie

Am depus contestatie la decizia de pensionare, la care am adaugat cerere de acordare a buletinului de calcul al pensiei. Dupa 26 de zile nu am primit nici un raspuns. Ce ar trebui sa fac mai departe?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: catula , utilizator 10:01, 29 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
la mine au trecut vreo 5 luni si nimic
Daca sunteti din Bucuresti, mergeti in audienta neprogramata la CNPP. Va primeste un consilier la care depuneti o cerere de urgentare. Va dau ei hartie de scris si va si spun cum sa o compuneti. Ar fi bine sa trimiteti si un memoriu la Ministerul Muncii. Eu am facut asta si am reusit sa primesc raspuns dupa 6 luni. Raspunsul era nefavorabil, adica respinsa contestatia. Aveam nevoie de ea pt. pasul urmator - chemarea in judecata.
da am dat eu casa de pensii a sect 6 i judecata si am termen in luna a 10a 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare pensie pentu limita de varsta si munca depusa/2000 - plangere penala pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti gxg2015 gxg2015 Buna ziua, Va transmit mai jos o speta a tatalui meu in speranta ca va primi informatiile solicitate in finalul mesajului. \"Am o sentinta si decizie ... (vezi toată discuția)
Chemarea în judecatã a casei de pensii pentru neluarea în calcul a unei adeverinþe ioanahilaroman ioanahilaroman La inceputul lunii septembrie, soacra mea a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta, in valoare de 669 lei, pentru o vechime in munca de 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de pensionare padrian54 padrian54 In luna aprilie 2014 am depus la CJPteritoriala-cererea de pensionare. In luna Iulie 2014 am primit decizia de respingere a dosarului de pensionare de la CJP ... (vezi toată discuția)