avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM si indemnizatia de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM si indemnizatia de insertie

Buna ziua.
O angajata a revenit la lucru din CCC inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului.
Dupa o luna de lucru si-a dat demisia si dupa o alta luna de stat acasa s-a angajat la o alta firma. Cum este afectata indemnizatia de insertie in acest caz? O pierde definitiv sau numai pt perioada cat nu a realizat venituri impozabile?
Cel mai recent răspuns: Andrei Gica , utilizator 08:25, 3 Decembrie 2012
Nu-i este afectata plata stimulentului de insertie , in aceste situatiie ... legislatia nu prevede ce se intampla cu plata stimulentului , in caz de schimbare de angajatori .. astfel ca, în conformitate cu principiul de drept potrivit căruia „unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie să distingem” (ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus), se poate spune ca plata acestuia nu este afectata de schimbarea angajatorului.
Va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii de interes public marcel.damaschin marcel.damaschin \"Persoana\" se refera la individ, sau orice persoana, fie ea fizica, ori juridica? (vezi toată discuția)
Pensia alimentara kitty35 kitty35 Chiar daca merge la o facultate particulara?Multumesc (vezi toată discuția)
Compensatie caldura - 2010 viomarc viomarc in norme este specificat un auto 1600 cm3.Dar daca familia are 2 auto.sub 1600,beneficiaza de compensatie termica? (vezi toată discuția)