avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... obligatii catre CNASS pt PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

obligatii catre CNASS pt PFA

am "functionat" ca PFA impozitat la norma de venit si neplatitor de TVA (in perioada 2007-2011) si am platit doar contributia la Pensii; azi am primit de la ANAF o somatie de plata retroactiva (pt perioada respectiva) cu contributia aferenta ASS si a majorarilor si penalitatilor calculate la zi; sint/au fost obligatorii platile catre CNASS de catre PFA cu norme de venit si neplatitoare de tva ??? daca sint buna de plata in ce conditii se pot esalona la plata sumele restante ??? Multumesc anticipat pt orice raspuns. :(

Alte discuții în legătură

Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Cerere esalonare creante anaf alden alden In urma unui control ANAF la societatea mea am de plata TVA cu majorari si penalizari si impozit profit tot cu majorari si penalizari. Daca achit O PARTE din ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac ,va rog din suflet sfatuitima giovana giovana in anul 2004 mi-am deschis o autorizatie de pers. fizica autorizata, ca taximetrist. in anul 2006 am mers la directia muncii sa-mi platesc retroactiv din urma ... (vezi toată discuția)