avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerere esalonare creante ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerere esalonare creante ANAF

In urma unui control ANAF la societatea mea am de plata TVA cu majorari si penalizari si impozit profit tot cu majorari si penalizari. Daca achit O PARTE din TVA cu majorarile si penalitatile aferente si tot impozitul pe profit cu toate majorarile si penalitatile calculate de ei, depunand si o cerere de esalonare a TVA-ului care mai ramane de plata mai blocheaza conturile societatii, in conditiile in care depasesc termenul de 15 zile impus de ei printr-o somatie (cu maxim 30 zile)?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:55, 2 Iulie 2012
Pana la aprobarea cererii de esalonare se pot institui masura de executare silita. Verificati daca indepliniti conditiile de esalonare prevazute in art. 3 si 4 din O.G. nr. 29 / 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati neplata tva gabrielamaria gabrielamaria Buna ziua, nu ma pricep la contabilitate, insa familia are un SRL (la care sunt si eu administrator) si avem de platit TVA in valoare de 14000 lei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Incadrare incorecta impozit pe venit/impozit pe profit - evaziune? roland81 roland81 Stimati juristi/avocati, Am sa va prezint in cele ce urmeaza situatia in care ma aflu solicitand astfel cat mai multe opinii pertinente care sa ma ajute sa ... (vezi toată discuția)
Majorari si penalitati cosmaa cosmaa Sunt PFA .Mi-a venit de la ANAF o somatie sa platesc majorari si penalizari la impozitul pe venit aferent anilor 2007-2010 stabilit in urma unui unui control ... (vezi toată discuția)