avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Majorari si penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Majorari si penalitati

Sunt PFA .Mi-a venit de la ANAF o somatie sa platesc majorari si penalizari la impozitul pe venit aferent anilor 2007-2010 stabilit in urma unui unui control si raport de inspectie fiscala facut in iulie 2012.Impozitul pe venit stabilit in plus l-am platit in termenul legal mai precis dupa o saptamna de la aparitia raportului de inspectie.Ce vreau sa intreb :ce se intampla daca nu platesc majorarile si penalitatile,sau se pot plati in prima faza doar majorarile? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:40, 13 Octombrie 2012
Daca nu le platiti va vor trimite somatie de plata si apoi vor continua procedura de executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorari penalizari pfa ovidiuo ovidiuo In urma raportului de inpectie fiscala (sunt PFA)am platit impozitul pe venit net anual stabilit in plus si valoarea din obligatiile fiscale accesorii aferenta ... (vezi toată discuția)
Rapundere solidara in plata contributiilor pfa MISKA5 MISKA5 Buna seara.Din raspunsurile primite telefonic de la asistenta contribuabili ANAF raspunderea incadrarii la activitati dependente este la alegerea ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf plata sanatate carmensaru carmensaru Am avut un PFA din 2004, suspendat in 2010, si radiat in 2012, cu certificat de atestare fiscala. Am primit in Decembrie 2013 somatie de plata pentru plata ... (vezi toată discuția)