avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar

buna ziua !!ma aflu in partaj judiciar de doi ani cu sotul mamei mele dupa moartea acesteia ,si am ajuns in punctul de a face expertiza apartamentului cu expert numit de instanta si cu coexpertul meu ,expertiza la care am depus atat eu cat si paratul obiectii,la care instanta a dispus ca valoarea apartamentului de la care se pleaca sa se faca expertiza sa fie mai mare decat cea evaluata de expert la raportul inscris de el,fapt pe care pe mine ma avantajeaza,dar as dorii sa stiu cand se termina sau daca obtin pronuntarea sau hotararea pe 10 decmbrie cand avem termen.mentionez ca inaintea acestui termen,instanta dispunea de termene saptamanal si ca am inteles ca la acest raport recalculat de expert nu mai avem cum sa facem obiectii.

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar raul_andrei raul_andrei buna ziua !!ma aflu in partaj judiciar de doi ani cu sotul mamei mele dupa moartea acesteia ,si am ajuns in punctul de a face expertiza apartamentului cu ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar raul_andrei raul_andrei buna ziua!!! s dorii sa va intreb ca ma aflu in partaj judiciar taxa de succesiune de doi ani cu sotul mamei mele ,si am ajuns la realizarea raportului de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cunoaste cineva daca expertul-evaluator desemnat intr-un ... gusti1947 gusti1947 Buna ziua. Cunoaste cineva daca expertul-evaluator desemnat intr-un dosar pentru expertiza si inlocuit de instanta (pentru ca sa autopronuntat in dosar fara ... (vezi toată discuția)