avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare neregulamentara

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema.
In 10 august 2012 mi-a fost ridicata masina. Am fost sa o ridic, am achitat taxa de ridicare si am semnat procesul verbal pentru ca altfel nu se putea ridica masina si azi, 21 nov mi-a sosit prin posta o notificare si banuiesc ca este vorba despre amenda pentru parcarea neregulamentara de atunci.

Intrebarea este daca nu ma duc sa confirm de primire si sa o ridic si deci nu o platesc pentru ca nu am primit-o ce se intampla?

Sau altfel spus cum pot sa procedez pentru a nu o plati deloc.

Multumesc,

Raluca Niculescu

Alte discuții în legătură

Proces verbal nedeclarare date politia locala popescuandrei1 popescuandrei1 Am primit prin posta de la politia locala un proces verbal prin care mi se comunica ca nu am respectat obligatia de a comunica datele de identificare ale ... (vezi toată discuția)
Ridicari abuzive masina - iasi dimitrie.sir dimitrie.sir Este legala ridicarea pentru parcare neregulamentara in municipiul Iasi? Am discutat cu mai multe persoane pana acum si aud pareri un pic contradictorii. In ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala, nesemnarea pv de contraventie lmd_mihai lmd_mihai Buna. In data de 16 Septembrie 2012 am fost oprit in localitate de catre ag de politie brigada rutiera pe motiv ca am depasit limita de viteza,a mentionant ... (vezi toată discuția)