Buna ziua.
Uitati care este problema mea :
Sunt un bugetar disponibilizat, am fost 12 luni in somaj iar dupa aceea am castigat procesul cu ei (si salariile restante) si m-am reintors. Am fost sunat azi de d-l director care mi-a zis ca o sa-mi trimita decizia de imputare (de acord) si mi-a spus sa platesc lunar 150 lei. Mentionez ca am salariul de 1000 lei sotia 700 si copilul e scolar. M-a avertizat ca daca nu dau acesti bani imi face poprire pe salariu de 30%. Va mai spun ca sunt sub incidenta ordonantei prin care salariile restante mi se vor da esalonat, pana in 2016. Spuneti-mi, cum sa dau acesti bani daca eu nu am primit acele salarii ? E normal sa mi se opreasca acesti bani din actualul salariu ??? Va rog sa ajutati cu articole din lege ca sa pot sa ma apar (daca am dreptate). Ce vina am eu ca am fost disponibilizat ???
Multumesc.
AJOFM-ul trebuie sa va emita si sa va comunice o decizie de imputare si nu angajatorul .. returnarea indemnizatiei de somaj primite nu are nicio legatura cu faptul ca onorat ex-guvernul Boc a adoptat acea masura de esalonare platii drepturilor salariale obtinute in baza unei hot.jud. irevicabile ...