avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bugetar-somer-din nou bugetar (in acelas loc) va rog ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bugetar-somer-din nou bugetar (in acelas loc) va rog sa-mi raspundeti

Buna ziua.
Uitati care este problema mea :
Sunt un bugetar disponibilizat, am fost 12 luni in somaj iar dupa aceea am castigat procesul cu ei (si salariile restante) si m-am reintors. Am fost sunat azi de d-l director care mi-a zis ca o sa-mi trimita decizia de imputare (de acord) si mi-a spus sa platesc lunar 150 lei. Mentionez ca am salariul de 1000 lei sotia 700 si copilul e scolar. M-a avertizat ca daca nu dau acesti bani imi face poprire pe salariu de 30%. Va mai spun ca sunt sub incidenta ordonantei prin care salariile restante mi se vor da esalonat, pana in 2016. Spuneti-mi, cum sa dau acesti bani daca eu nu am primit acele salarii ? E normal sa mi se opreasca acesti bani din actualul salariu ??? Va rog sa ajutati cu articole din lege ca sa pot sa ma apar (daca am dreptate). Ce vina am eu ca am fost disponibilizat ???
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rrobyfm , utilizator 20:26, 21 Noiembrie 2012
Pentru ce trebuie sa vi se opreasca din salariu acei bani?
pentru ca m-au dat in somaj si acum vor sa dau somajul inapoi fara sa-mi fi dat ei salariile restante
AJOFM-ul trebuie sa va emita si sa va comunice o decizie de imputare si nu angajatorul .. returnarea indemnizatiei de somaj primite nu are nicio legatura cu faptul ca onorat ex-guvernul Boc a adoptat acea masura de esalonare platii drepturilor salariale obtinute in baza unei hot.jud. irevicabile ...
deci ce ma sfatuiti sa fac in aceasta speta ?
Asteptati sa va comunice AJOFM-ul acea decizie si apoi stabiliti cu acestia modul de restituire a indemnizatiei de somaj primite ...

Alte discuții în legătură

Bugetar_poprire pe salariu rrobyfm rrobyfm Buna ziua. Sunt unul dintre bugetarii disponibilizati in 2010 si care a castigat procesul cu unitatea. Intre timp am fost reintegrat. Am castigat si salariile ... (vezi toată discuția)
Restituire somaj dupa reintegrare sxamo39_p sxamo39_p In cazul anularii in instanta a deciziei de concediere, urmata de reintegrarea la fostul loc de munca, este obligatoriu ca angajatul sa restituie ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de concediere si somaj alecori alecori Sunt fosta angajata a ITM,concediata in 2010 (desi ma aflam in concediu medical,concediata fara preaviz si prin abuz de putere).Cu ajutorul sindicatului am dat ... (vezi toată discuția)