avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa radio tv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa radio tv

Am primit la firma o instiintare de plata de la Soc.Romana de Rdiodifuziune, pentru plata taxei radio pentru perioada 2010-2012, conf.Legii 41/1994 si HG977/2003. Stiam ca decizia 607/03.02.11 a ICCJ, anuleaza aceasta taxa. Ce facem, platim? Mentionez ca nu detinem aparate radio-tv la firma.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 21:19, 21 Noiembrie 2012
1.SRR nu accepta valoarea de precedent judiciar. Amuzant nu? Se bazeaza ca destui oameni decat sa-i dea din nou in judecata si sa-si piarda timpul prefera sa plateasca.
2.Exista vreo dovada gen confirmare de primire ca ati primit acea instiintare?
Concluziile le trageti singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)
Taxa radio / tv pt microintreprindere AlexClauEdy AlexClauEdy Am primit o atentionare prin care S. R.Tv imi aduce la cunostinta ca am de plata taxa pentru serviciul public de televiziune (15 lei/luna) pentru o perioada ... (vezi toată discuția)
Instiintare plata taxa radio persoane juridice valentinachitu valentinachitu Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat referitor la plata taxei radio. Am o firma care are sediul social la domiciliu, unde mai platesc aceasta taxa pe factura ... (vezi toată discuția)