Gabrielle Monique a scris:
Cu reprezentantii firmei de recuperari trebuie sa ajungeti la o intelegere. Incercati sa obtineti esalonarea sumei pe baza unui angajament de plata, pentru ca atfel se ajunge la o situatie mult mai neplacuta pentru Dvs. Banca a cesionat creanta catre societatea de recuperari. Acestia, prin orice mijloace isi vor recupera suma achitata la banca , plus un comision al lor...care-i destul de maricel. Asa ca luati urgent legatura cu dansii.
Am incercat, mi s-a spus ca trebuie sa platesc o prima rata de 700 lei, si abia apoi vom discuta despre o eventuala esalonare a datoriei.
In momentul de fata, eu mai am o alta rata care ajunge undeva la 280 pe luna, asa ca mi-e imposibil sa achit acesti 700 lei, cu atat mai mult cu cat nu am certitudinea ca vor vrea sa-mi esaloneze datoria!
De asta intrebam daca pot afla daca datoria este prescrisa! Am vorbit cu un fost angajat al unei firme de recuperari care mi-a spus ca de cele mai multe ori datoriile sunt prescrise, dar ei suna, ameninta rau platnicul, il constrang sa plateasca o anumita suma - un avans din datorie.
Acum nu stiu cat este de adevarat...