avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua. Vreau sa-mi recuperez taxa auto. Raspunsul(negatia) de la ANAF e mai veche de 6 luni. E valabil, sau avand in vedere ca e vorba de contencios administrativ trebuie sa fac o alta cerere, desi raspunsul va fi evident acelasi, respectiv negativ.
Cel mai recent răspuns: lalalilu , utilizator 16:08, 22 Noiembrie 2012
procedura prealabila nu mai este obligatorie - Decizia 24/2011 a ICCJ, inaintati actiunea la tribunal.
Multumesc mult, prin confirmarea aceasta mi-ati luminat ziua tocmai cand ma ratacisem prin hartogarie...si aveam impresia ca gresesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto platita in 2009 andreipasca andreipasca Buna ziua, As dori sa stiu daca pot recupera taxa auto platita in 2009 si ce acte am nevoie pentru aceasta. Eu nu am cunostinte juridice pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Taxa auto este supusa medierii? tomamirela tomamirela Buna ziua, pentru recuperarea taxei auto trebuie sa apelez la un mediator? In acest sens pe cine chem la mediere -pe cei de la fisc,de la primarie sau pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)