avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva la incasare

SC cu obiect de activ.transport rutier de marfuri , aplica TVA la incasare . Daca factureaza un transport intracomunitar ( ruta Romania -Franta ) pentru o alta societate din Romania aplica sau nu Tva la incasare pentru aceasta factura ? (am inteles ca Tva la incasare se aplica doar pentru prestarile de servicii care au loc pe teritoriul Romaniei ).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 17:31, 22 Noiembrie 2012
pai locul prestarii serviciului este considerat a fi romania, cf art. 133, alin 2 cod fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la facturare in tara non ue manolacheflorentina manolacheflorentina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la facturare serviciu in tara non ue: o firma din romania, platitoare de tva, factureaza pentru o ... (vezi toată discuția)
Transport nonue cimpazu cimpazu buna ziua, eu soc. romaneasca prestez servicii de transport pt o SC rom. pe ruta romania-serbia. facturez cu tva? multumesc mult! (vezi toată discuția)
Facturare catre sua-cu tva sau fara? oanalumi oanalumi Am efectuat un transport de marfa pe ruta Ungaria - Romania, firma noastra fiind din Romania si platitoare de TVA. Clientul care ne-a emis aceasta comanda este ... (vezi toată discuția)