avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prevedere legala???
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prevedere legala???

Buna ziua,
V arog sa imi spune-ti daca exista o anumita prevedere legala si care este anume in urmatoarea speta:un elev al unei scoli de soferi caruia ii expira scoala peste o saptamana,se poate inscrie intr-o noua serie?sau trebuie sa astepte expirarea scolii (adica aceea saptamana)si apoi sa se incrie din nou?
Noi nu am gasit anume specificat acest lucru,de aceea va cer sfatul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:35, 23 Noiembrie 2012
la ce anume va referiti cand spuneti ca "ii expira scoala peste o saptamana, se poate inscrie intr-o noua serie?"?

cursurile urmate in cadrul unei scoli de soferi autorizate in vederea obtinerii permisului de conducere sunt valabile un an de la absolvire, perioada in care poate sustine examenul pana reuseste. dupa acest termen este nevoit sa urmeze iar cursurile unei scoli de soferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand mai pot sustine examen in vederea obtinerii permisului? simion_ionut simion_ionut Buna ziua,ma numesc Simion Ionut Valentin sunt din Alexandria /Teleorman.In data de 26-03-2010 ma aflam pe raza orasului Plopeni jud Prahova,am fost surprins ... (vezi toată discuția)
Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)
Susținere proba practica examen permis (cat b) cu auto propriu? AndreiManu AndreiManu Bună ziua, Se dă următoarea problemă (ipotetica, pentru care încă nu avem rezolvări clare). O persoana cu dizabilități (să-i zicem Ion) dorește ... (vezi toată discuția)