avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Azil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Azil

Daca sunt de mai mult timp in italia ilegal 1.pot sa dau eu cere de azil, sau cererea era posibila doar dupa putin timp dupa ce am intrat in italia. 2. Daca am avut viza shenghen eliberata de germania si acum sunt in italia va fi oare remisa pentru solutionare cererea in germania sau va fi procesata in italia? 3. Daca depun cererea de azil si prezint un document de identitate, atunci ma vor inchide intrun centru pentru solicitantii de azil sau voi putea locui unde stau eu acum? 4. Am inteles ca o sa am dreptul la munca peste 6 luni de la depunerea cererii, da pana atunci ce pot face?
Cel mai recent răspuns: sandrew , utilizator 03:48, 2 Februarie 2009
5. Autoritatile italiene vor informa sau nu autoritatile din republica moldova, precum ca eu am solicitat azil in italia
5. Autoritatile italiene vor informa sau nu autoritatile din republica moldova, precum ca eu am solicitat azil in italia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea cetateniei romane mec mec Sunt cetatean al Republicii Moldova, dar ma incadrez in criteriile de redobandire a cetateniei romane, am depus cerere de programare la Consulatul Romaniei din ... (vezi toată discuția)
Domiciliul sau resedinta mec mec Doresc sa clarific urmatorul lucru - in legea cetateniei romane se specifica ca cererea pentru redobandire a cetateniei se depune la locul domiciliului sau ... (vezi toată discuția)
Azil jicapopescu jicapopescu am solicitat azil in franta,a fost refuzat ca nu aveam adeverintele doveditoare,au trecut trei ani,amu am toate necesare pot sa solicit din nou azil? multumesc ... (vezi toată discuția)