avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

mijloc fix

Buna ziua,
Unde pot incadra o masina pentru spalat pardoseli ca durata de amortizare in catalogul de mijloace fixe. Studiez problema de 2 zile si nu reusesc sa-i dau de cap.
Multumesc anticipat celor care doresc sa-mi dea o mana de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:22, 23 Noiembrie 2012
Buna ziua,

Cod clasificare - 2.1.24.7 - Alte masini, utilaje si instalatii neregasite in cadrul
clasei 2.1.24 , durata de amortizare cuprinsa intre 12 si 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Medic de familie- cheltuieli deductibile (cum?) m2008 m2008 Sunt medic de familie (profesie liberala) si am un cabinet medical individual. Imi conduc contabilitatea (in partida simpla) singura! Am cateva probleme: 1. ... (vezi toată discuția)
Instalatie climatizare cu tubulatura mioara danaila mioara danaila buna ziua, firma a realizat in regie proprie, o instalatie de climatizare de genul celor din supermarket-uri , cu tubulatura ascunsa in spatele unui tavan ... (vezi toată discuția)