avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii daca sunt angajat 8 ore/zi la o societate si apoi ma ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

daca sunt angajat 8 ore/zi la o societate si apoi ma mai angajez 2ore/zi la o alta, vor platii amandoua contributiile aferente salariului?

daca sunt angajat 8 ore/zi la o societate si apoi ma mai angajez 2ore/zi la o alta, vor platii amandoua contributiile la stat aferente salariului?
doresc sa imi deschid eu un srl si deaceea as dorii sa stiu daca va trebuii sa platesc normal contributiile in cazul in care imi fac si contract de munca pe societate.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:52, 24 Noiembrie 2012
Da, se platesc contributiile aferente drepturilor salariale primite, pe ambele societati. Ma aflu in aceeasi situatie.
Conform art. 296 indice 4 Cod fiscal, baza lunara de calcul a contributiilor sociale individuale obligatorii se datoreaza pentru toate veniturile din salarii aferente contractelor individuale de munca, indiferent de numarul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzori lulusca lulusca Ce obligatii catre bugetul statului se opresc[b] cenzorilor[/b] unei societati pe actiuni? Cenzorii se inregistreaza in revisal? (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii cristian2312 cristian2312 cati bani se retin din salariile compensatorii acordate in urma disponibilizarii (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii irina69 irina69 daca societatea hotaraste disponibilizari colective , pentru care se acorda doua salarii compensatorii nete pe unitate, se opresc pentru aceste salarii ... (vezi toată discuția)