avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Care este termenul in care ANAF este obligata sa faca ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Care este termenul in care ANAF este obligata sa faca regularizarea anuala a impozitului cu sumele platite anticipat?

As dori sa stiu daca legislatia in vigoare prevede un anumit termen care obliga Anaf sa faca regularizarea anuala impozitului pe venit cu sumele platite anticipat. Practic cei de la Finante refuza sa faca aceasta regularizare pentru impozitul datorat pe anul 2011 in conditiile in care as avea de recuperat din impozitul platit anticipat.

Alte discuții în legătură

Regularizare impozit nachidil nachidil Am un contract de cedarea folosintei bunurilor. Astazi am primit pe contul anaf decizie de regularizare impozit pe 2016. Impozit pe venitul net anual ... (vezi toată discuția)
Arenda - decizie impunere anuala anaf 2016 in 2018? cyan cyan Impreuna cu fratele meu avem un teren agricol mostenit de la tatal nostru si pe care l-am dat in arenda, nu ne putem ocupa de el intrucat avem domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Decizii de regularizare impozit si cass pe 2016 mari mari Buna ziua, Am desfasurat activitate independenta pana la 01.03.2017, data la care am suspendat activitatea pe motiv de incompatibilitate. Am depus la ANAF ... (vezi toată discuția)