avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizii de regularizare impozit si CASS pe 2016
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizii de regularizare impozit si CASS pe 2016

Buna ziua,
Am desfasurat activitate independenta pana la 01.03.2017, data la care am suspendat activitatea pe motiv de incompatibilitate. Am depus la ANAF toate declaratiile cerute de lege. Pana acum nu am primit decizia de regularizare pentru impozit si CASS pe anul 2016 si deci nici banii datorati de ANAF -9.000 lei (diferenta impozit+CASS). Aveti informatii referitoare la aceste decizii de regularizare impozit si CASS pe 2016 ale ANAF-respectiv data la care le vor transmite contribuabililor si mai ales data platii sumelor restante ? Precizez ca am de primit bani de la ANAF si nu am nicio datorie la acesta, Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2017
mari, utilizator
Cel mai recent răspuns: mari , utilizator 19:14, 28 Decembrie 2017
Mergeti si cereti informatii de la inspectorul de la finante de care apartineti si, daca cumva au emis acea decizie si din anumite motive nu a ajuns la dumneavoastra, rugati-l sa va dea o copie. Pe ea apare si termenul de 60 de zile in care se fac eventualele plati si restituiri de sume platite in plus. Sunt judete in care inca nu au emis deciziile la declaratiile 200 depuse in primavara lui 2017.
Multumesc pentru raspuns. Am fost la finante, am sunat la serviciul "asistenta contribuabili" ANAF (031.4039160) de mai multe ori. Cei de la finante Arad mi-au spus ca nu depinde de ei emiterea deciziilor, cei de la Bucuresti mi-au spus sa sun la finantele locale, alta data au recunoscut ca sunt probleme cu emiterea acestor decizii-si se pare ca acesta e adevarul. Dar care-i vina mea??? Anaf-ul nu raspunde de niciun fel, insa mie, contribuabil, imi calculeaza majorari si penalitati de intarziere, ma executa silit etc. daca am intarziat cu O ZI plata obligatiilor. Le-am scris si pe spatiul virtual privat anaf, au trecut mai mult de 30 de zile insa n-am primit niciun raspuns pana acum Asta-i anaful , astia-s oamenii, care fac vremurile, asa ca sa nu ne miram ca traim astfel de vremuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de regularizare impozit si cas pe 2016 mari mari Buna ziua, In luna martie 2017 am suspendat activitatea unui cabinet. Am depus toate declaratiile cerute de lege. Pana la aceasta data nu am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Compensare impozite si contributii Ana-Maria Pînzaru Ana-Maria Pînzaru Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: 1. Pana in luna a 6-a a anului 2016 am fost inregistrat la ANAF S3, iar ulterior m-am multat la ANAF S4, ca ... (vezi toată discuția)
Regularizare impozit nachidil nachidil Am un contract de cedarea folosintei bunurilor. Astazi am primit pe contul anaf decizie de regularizare impozit pe 2016. Impozit pe venitul net anual ... (vezi toată discuția)