In martie 2012 am platit o asigurare obligatorie pentru un autoturism capacitate cilindrica 1781 cmc in valoare de 120 lei fiind in acest fel scutit de plata integrala a asigurarii pe 6 luni in baza certificatului de handicap. in 26 noiembrie 2012 nu mi s-a mai acordat aceasta reducere la jumatate la nici o societate de asigurare fiind nevoit sa platesc pretul integral de 267 lei. toate societatile de asigurare intrebau daca am masina adaptata handicapului meu desi eu suferind cu rinichii si neavand membre lipsa sau mutilate nu am nevoie de masina adaptata......cosiderand ca sunt nedreptatit intreb: ce drepturi am eu ca si persoana cu handicap grav parmanent? si: daca sunt nedreptatit cui ma adresez sa imi pot rezolva problemele? rog raspuns...sunt disperat ...Multumesc anticipat.
Mergeti la alta societate de asigurari data viitoare, firmele aplica politici diferite. Stiu sigur ca Alianz-Tiriac și Astra acorda reducerea la persoane cu handicap accentuat sau grav.
Polita rca
Jeremy
In urma cu 3 saptamani un prieten de-al meu a facut o polita rca cu reducere de 50% pentru handicapat prin intermediul unui agent broker de asigurari. La ... (vezi toată discuția)