avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nelamurire SC - import
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nelamurire SC - import

In urma cu o luna mi-am infiintat un SRL , printre alte obiecte de activitate , doresc sa fac import de bijuterii fara valoare, din China.
Am inteles ca , trebuie discutata problema importului cu un comisionar vamal, care contra cost, se va ocupa de declaratiile de import si tot ce trebuie. Imi puteti spune , care este valoarea taxelor vamale ?, ca pe langa tva , va trebui sa platesc si taxe vamale... #-o
Problema este urmatoarea, pentru ca sunt foarte la inceput, nu pot inchiria un spatiu unde sa le vand, asa ca ma voi axa pe vanzari on-line ( pe siteuri sau bloguri ) , sau pe baza de comanda. Presupun ca imi trebuie si casa de marcat, din moment ce voi vinde catre persoane fizice .... , nu?
Apoi , as mai dori sa merg o data, de doua ori , pe luna, in targ cu marfa , trebuie sa adaug treaba asta in actul constitutiv?.. dat fiind faptul , ca vanzarea in targuri , nu va avea caracter repetitiv....
Sunt atatea chestii... incat mi se ia avantu ; :)))

Alte discuții în legătură

Documente import china Verisss Verisss buna ziua, V-qsw ruga sa ma ajutati cu un raspuns vizavi la o problema legata de un import de aparatura pentru salon de infrumusetare din china. a ajuns marfa ... (vezi toată discuția)
Import extracomunitar rochii mireasa DabisVops DabisVops Buna ziua, Detin un srl de 2 ani care se ocupa cu vanzarea de vopsele auto. Cum treaba nu sta prea roz, am decis sa mai deschid un magazin cu rochii de ... (vezi toată discuția)
Firma noua gordoo20 gordoo20 buna ziua! ce se poate intampla daca eu deschid o firma nou, fac import din china, iar in casa de marcat bat doar cu un adaos de 1-2%. precizez ca produsele ... (vezi toată discuția)