avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma noua
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma noua

buna ziua!
ce se poate intampla daca eu deschid o firma nou, fac import din china, iar in casa de marcat bat doar cu un adaos de 1-2%. precizez ca produsele se vor vine in alta parte decat am eu sediul. este o afacere propusa de un prieten si nu stiu ce sa fac.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 10:06, 19 Iulie 2012
Nu se imtimpla absolut nimic. Dar aveti grija ca adaosul comercial sa acopere toate cheltuielile legate de import (taxe vamale, transport, comisionariat vamal) asta ca sa nu aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente import china Verisss Verisss buna ziua, V-qsw ruga sa ma ajutati cu un raspuns vizavi la o problema legata de un import de aparatura pentru salon de infrumusetare din china. a ajuns marfa ... (vezi toată discuția)
Costul marfii si cheltuieli de vanzare simoalin simoalin Buna ziua, As dori sa stiu cum vedeti voi distribuirea costurilor cu privire la subiect. Precizez ca este vorba de marfa dim import, sosita cu vaportul in ... (vezi toată discuția)
Conditii obligatorii pt a fi importator s_chance s_chance Buna ziua, doresc sa imi deschid o mica afacere cu produse aduse din Republica Moldova si m-am gandit sa vb cu un importator de la noi, sa iau marfa de la el, ... (vezi toată discuția)