avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA PE PER. DETERMINATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA PE PER. DETERMINATA

Buna, am o intrebare: am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de la data de 01.09.2012-30.11.2012. Daca 30 noiembrie este vineri, asa am inteles ca sambata trebuie sa desfac contractul de munca(de la 01.12.2012). si daca nu lucrez sambata ce trebuie sa fac, sa vin la lucru? sau daca ajunge luni sa desfac contractul, de la ce data ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 28 Noiembrie 2012
Contractul de munca pe perioada determinata se incheie de la sine la data mentionata.Ziua de 30 noiembrie este libera si nu va trebui sa mergeti la lucru nici atunci nici in zilele urmatoare.
Nu se incheie de la sine. Trebuie facuta decizie de incetare.

@G.V.
Puteti transmite incetarea in Revisal si joi si vineri si sambata.
Netransmiterea in termen se sanctioneaza cu amenda.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2012
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Am inteles ca persoana care a adresat intrebarea este angajat,nu persoana care se ocupa de transmiterea revisalului si restul documentelor...
G.V.

Ati inteles gresit .. c.i.m. va inceta de drept la data de 30.11.2012 , iar completarea si transmiterea REvisal-ului se va putea face fara nicio problema si in data de luni, 03.12.2012.
@freeelis

Intr-un topic anterior recomandati transmiterea inaintea datei incetarii c.i.m. HG spune ca netransmiterea in termen este sanctionata, iar luni deja este depasit termenul.
De ce se poate transmite si luni?

Alte discuții în legătură

Revisal ramona74 ramona74 trebuie sa inregisrez intrarea un somaj a unui angajat, cum se opereaza in REVISAL? (vezi toată discuția)
Contract munca periada determinata iudith2000 iudith2000 Buna Ziua!Spuneti-mi va rog daca la incetarea unui contract de munca pe durata determinata se intocmeste decizie de desfacere sau acesta inceteaza de la ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim G.V. G.V. Buna, daca am un contract de perioada determinata pana la 15.12.2012, astazi pot sa trimit revisalul? (Decizia de incetare CIM cu data de 15.12.2012, CF ART. ... (vezi toată discuția)