avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie legume cu borderou achizitie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie legume cu borderou achizitie

Se face achizitie de zarzavaturi de la producatori agricoli (certificat producator),ce tb sa contina borderoul(tb sa fie borderou special?) sau ce tb. facut pentru a fi cheltuiala deductibila?Daca nu suntem societate colectoare tb sa mai platim 2% impozit la achizitie pe baza borderoului?
Cel mai recent răspuns: giuglea , utilizator 16:16, 29 Noiembrie 2012
Raspund tot eu,sper sa raspund corect.2% nu ar tb platiti deoarece legumele le luam pt a le vinde deci nu suntem unitate colectoare,de procesare industriala si folosesc borderoul obisnuit nu 14-4-13c,b.Acum daca gresesc sper sa ma corecteze cei care stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Borderou de achizitii cereale ernest ernest Am un SRL si cumpar cereale de la o persoana fizica ,trebuie sa folosesc Borderoul de Achizitii .OK. 1.Pot sa folosesc orice Bordereu de achizitii ... (vezi toată discuția)
Venituri pfa din comert produse agricole popescu leontina popescu leontina Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Eu PFA achizitionez produse agricole (zarzavaturi de deemplu_) de la producatorii agricoli, in baza borderoului de ... (vezi toată discuția)
Producator agricol x_vio_fr x_vio_fr Daca am certificat de producator agricol , ( legume-fructe) , pot sa comercializez  produsele intr-un  spatiu comercial ? Care sunt formalitatile de ... (vezi toată discuția)