avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

buna ziua,
va rog daca puteti sa-mi spunet ce perioada se considera vechime in munca daca am lucrat cu 2 ore timp de 6ani(se considera vechime 6ani sau 1an si 1/2,nu ma intereseaza valoarea punctului de pensie din aceasta perioada)
Cel mai recent răspuns: chitupetre , utilizator 17:27, 28 Noiembrie 2012
Vechimea in munca este de 6 ani...Poti lucra 8 ore/zi, 4ore/hi.... Diferenta la pensionare o va face venitul lunar
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
miha180611, utilizator
Perioada respectiva reprezinta vechime in munca .. durata timpului de munca nu afecteaza calculul vechimii in munca si nici calculul stagiului de cotizare pentru pensie.
va multumesc acum am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Cum ma afecteaza la pensie faptul ca lucrez doar patru ore pe zi? alextomescu alextomescu Buna ziua. Va rog sa-mi precizati conditiile in care ma va afecta la pensie, faptul ca in momentul de fata mi-a fost redus programul zilnic de lucru la 4 ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata kerekesmargo kerekesmargo Sotul meu la anul inplineste 60 de ani .Are 32 ani lucrati,si 6 ani a lucrat si cu contract de munca cu timp partial de 2 ore la trei firme diferite ... (vezi toată discuția)