avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificarea unei fise de post cu noi atributii care nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificarea unei fise de post cu noi atributii care nu sunt compatibile cu specialitatea

Se poate modifica o fisa de post cu noi atributii care nu corespund cu specialitatea cu care ai fost incadrat? As dori sa stiu care este legislatia care reglementeaza acest aspect.

Alte discuții în legătură

Modificarea unei fise de post cu noi atributii ContSters272945 ContSters272945 Se poate modifica o fisa de post cu noi atributii care nu corespund cu specialitatea cu care ai fost incadrat? As dori sa stiu care este legislatia care ... (vezi toată discuția)
Introducerea in fisa de post de atributii ale unui alt post gina68 gina68 Intr o institutie publica se poate modifica fisa de post prin introducerea unor atributii ale unui alt post vacant sau temporar vacant ? (vezi toată discuția)
Atributii munca ordo ordo Buna seara, Sunt angajat al unei companii pe o funcție de conducere.Saptamana trecuta s-a luat decizia de a-mi desfășura activitatea de la domiciliu,în ... (vezi toată discuția)