avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificarea unei fise de post cu noi atributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificarea unei fise de post cu noi atributii

Se poate modifica o fisa de post cu noi atributii care nu corespund cu specialitatea cu care ai fost incadrat? As dori sa stiu care este legislatia care reglementeaza acest aspect.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 17 Decembrie 2012
Angajatorul are, in principal, dreptul sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii - art.40 alin.1 lit.b C.mun.

Nu exista un text de lege care sa prevada expres ceea ce trebuie sa contina o fisa a postului .. prin urmare, onsider ca fis apostului trebuie sa contina atributii in legatura cu postul/functia mentionata in c.i.m.

Salariatul poate semna fisa postului, sub rezerva legalitatii celor mentionate in ea , daca constata ca sunt neconcordante intre atributii si postul ocupat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post goplanet goplanet http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_36820/Modificarea-fisei-de-post-necesita-incheierea-unui-act-aditional.html \\"\\" Atata timp cat nu avem un text ... (vezi toată discuția)
Toate activitatile dintr-o firma trecute in fisa postului S M SORIN S M SORIN Buna ziua, Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii adelinaapopescu adelinaapopescu Buna ziua! Am nevoie de niste lamuriri.As vrea sa stiu daca este legal ca directorul sa modifice fisa postului unui consilier juridic adaugand alte atributii ... (vezi toată discuția)