avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluare performante functionar public perioada
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluare performante functionar public perioada

Buna ziua. Sunt functionar public si pentru promovare iti trebuiesc 2 ani consecutiv; as dori sa stiu cand se face evaluarea pentru acest an 2012 . Daca este legal sa se faca evaluari incepand cu luna decembrie. Va multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: onciu_51 , utilizator 13:38, 7 Decembrie 2012
Dupa 15 Decembrie ale fiecarui an ...,in caz ca nu este trecuta o data anume in Contracrul de Munca sau in Contractul Colectiv pe care la-ti semnat .
as vrea sa ma lamuriti mai bine; ca sa pot participa la o avansare imi trebuie 2 evaluari consecutive(pe 2010 am avut probleme medicale) iar pe 2011 am o evaluare si a doua consecutiv ar fi 2012; cei de la AGENTIA FUNCTIONARULUI PUBLIC spun ca nu se poate insa in HG 611 art 108, alineat 3 litera d zice ca se poate face evaluarea in cursul perioadei evaluate
text lege
Art. 108. - (1) Perioada evaluata este cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie din anul pentru care se face evaluarea.
(2) Perioada de evaluare este cuprinsa intre 1 si 31 ianuarie din anul urmator perioadei evaluate.
(3) In mod exceptional, evaluarea performantelor profesionale individuale ale functionarilor publici se face si in cursul perioadei evaluate, in urmatoarele cazuri:
d) atunci cand pe parcursul perioadei evaluate functionarul public este promovat in grad profesional.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Daca urmeaza sa fiti promovat in grad profesional , atunci vi se va face evaluarea potrivit alin.3 lit.d al art.108 din Legea nr.188/1999.
deocamdata la telefon a zis ca nu ma incadrez si sunt tare curioasa de ce. Suntem in tatonari facem dosarul si vedem in scris ce va zice.
Noi va uram succes.... :)

Alte discuții în legătură

Avansarea in grad- ingrijire copil yoana_popp yoana_popp As avea o intrebare legata de conditiile pe care un functionar public trebuie sa le indeplineasca pentru a participa la examenul de promovare in gradul ... (vezi toată discuția)
Evaluare functionar public la reluare activitate DIANA_RU DIANA_RU Unui funcţionar public care a avut raportul de serviciu pentru concediu de creştere a copilului în vârstă de până la 2 ani i se poate întocmi raport de ... (vezi toată discuția)
Functionarii publici pot promova daca au fise de evaluare doar pe cateva luni/an (cazul unei persoane care s-a intors din cic)? irinuca05 irinuca05 Va rog sa imi spuneti cum se poate interpreta HG 611/2008 in cazul unei persoane care a avut raportul de serviciu suspendat pt concediu crestere copil. Are ... (vezi toată discuția)