Buna ziua. Sunt functionar public si pentru promovare iti trebuiesc 2 ani consecutiv; as dori sa stiu cand se face evaluarea pentru acest an 2012 . Daca este legal sa se faca evaluari incepand cu luna decembrie. Va multumesc anticipat de raspuns.
as vrea sa ma lamuriti mai bine; ca sa pot participa la o avansare imi trebuie 2 evaluari consecutive(pe 2010 am avut probleme medicale) iar pe 2011 am o evaluare si a doua consecutiv ar fi 2012; cei de la AGENTIA FUNCTIONARULUI PUBLIC spun ca nu se poate insa in HG 611 art 108, alineat 3 litera d zice ca se poate face evaluarea in cursul perioadei evaluate
text lege
Art. 108. - (1) Perioada evaluata este cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie din anul pentru care se face evaluarea.
(2) Perioada de evaluare este cuprinsa intre 1 si 31 ianuarie din anul urmator perioadei evaluate.
(3) In mod exceptional, evaluarea performantelor profesionale individuale ale functionarilor publici se face si in cursul perioadei evaluate, in urmatoarele cazuri:
d) atunci cand pe parcursul perioadei evaluate functionarul public este promovat in grad profesional.
Ce ma sfatuiti sa fac?