avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Mama prietenei mele a decedat acum 2 luni.In urma cu 2 zile prietena mea a gasit intre hartiile mamei sale un card de economii la o banca.Daca prietena mea nu este imputernicita la depozitul respectiv ea poate solicita bancii trecerea depozitului pe numele ei sau poate sa scoata banii de la banca ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 12:21, 29 Noiembrie 2012
Buna ziua! Trebuie dezbatuta succesiunea pt a putea intra in posesia banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O banca a schimbat titularul unui depozit bancar.ce pot face? cristinav2011 cristinav2011 Buna ziua! Tatal meu a decedat in luna noiembrie.Dansul avea un depozit bancar iar mama era trecuta la clauza.Astazi a fost termenul scadent al contului iar ... (vezi toată discuția)
Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)