avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general La un program de contabilitate valoarea bonului fiscal ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

La un program de contabilitate valoarea bonului fiscal mai mare decat valoarea facturii

Am instalat o casa de marcat la programul [EDITAT- incalca pct. 2.8 din Regulament forum], si cand emit o factura catre persoane fizice impreuna cu bonul fiscal,valoarea Bonului fiscal este mai mare cu cateva banuti decat valoarea facturii. daca cineva ma poate ajuta, sau daca ati mai intalnit cu situatie asemanatoare scrieti-ne. va multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: office.carmen , utilizator 19:57, 29 Noiembrie 2012
Consultati-i pe cei de la [EDITAT] prin mail sau telefon sau intrati pe forumul utilizatorilor [EDITAT].Cu siguranta providerii va vor ajuta,personal am primit sprijin si la ore din noapte,sunt prompti si buni in ceea ce fac.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de parcurs camelia adina camelia adina are cineva o foaie de parcurs completata corect ???? in asa fel incat sa pot deduce toate cheltuielile auto ??? va rog sa imi dati si mie un model pentru ... (vezi toată discuția)
Paypoint-incasare factura electronic simonazbug simonazbug O societate comerciala are un aparat paypoint la care inacseaza facturi precum distrigaz , romtelecom si incarca cartele telefonice . Pentru aceasta prestare ... (vezi toată discuția)
Active food supplements MARTINEX MARTINEX Buna seara, Pot refuza plata unei facturi emisa de catre [EDITAT -incalca pct. 2.8 din Regulamentul forumului] ? Cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)