avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Caut Ordin ANAF 406/2012
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Caut Ordin ANAF 406/2012

Va rog sa ma ajutati cu Ordinul ANAF 406/2012.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:19, 30 Noiembrie 2012
Cred ca e ULTRASECRET.. nu e pentru muritorii de rand. Nu am gasit decat referiri la el
[ link extern ] /
[ link extern ]
Nici macar pe site-ul ANAF nu e....
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2012
leuca_luminita, utilizator
COMUNICAT D E PRESÃ A.N.A.F.:
Garda Financiară monitorizează începând de astăzi toate achiziţiile intracomunitare prin aplicaţia informatică Trafic Control

[ link extern ]

Nu am gasit nici pe Superlege Ordinul ANAF 406/2012, pentru punerea in aplicare a OMFP 334/2012.
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Nici macar pe site-ul Camerei Deputatilor in cadrul sectiunii "Repertoriu legislativ".... E TOP SECRET...X-(
Voi face o solicitare ANAF sa-mi spuna cand a fost publicat in Monitorul Oficial acest ordin
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2012
leuca_luminita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie la zi mina89 mina89 Pe ce site pot gasi legislatia la zi? Am nevoie in general de numerose H.G, O.UG, Ordine, Legi. Multumesc! (vezi toată discuția)
Modificari texte de lege mars_on_line mars_on_line cum aflu ultimele modificari ale unei legi ? multumesc (vezi toată discuția)
Legea minelor, din 1937 goldus goldus Caut \"legea minelor din 1937\" cat si alte decrete regale, legi, din perioada 1873-1937, constat ca deciziile luate in instante fac mereu referiri la ... (vezi toată discuția)