Buna seara. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care doresc sa scurtez programul de vizitare al fostului meu sot, legat de copilul nostru in varsta de 2 ani. Precizez ca are un program de vizitare in urm mod: In fiecare weekend de vineri ora 17 [ana duminica ora 17, 1 sapt inainte de craciun, 3 zile de sarb pascale si 1 luna in vacanta de vara. Nu vine regulat, vine ori la 2 sapt , si in sapt in care nu il ia in weekend spune ca "nu poate" si vine vineri 2 ore dupa el (pt ca imi spune ca is obligata din cauza ca e in programul lui) o singura data a venit 2 weekenduri consecutiv. In rest selectiv si dupa cum crede el ca ar fi convenabil tot pt el. Si eu am o viata nu doar el, si a mea se invarte in jurul copilului meu. Nu imi convine ca cineva sa imi faca in continuare program. Si acest lucru ce inseamna din punct de vedere financiar pt mine , ma refer la schimbarea programului.
Am vreo sansa sa castig? Nu imi permit sa mai platesc un avocat si sa ma aleg cu ce m-am ales si la finalul divortului: o incurcatura cat casa si 175 lei pensie alimentare. Plus acuzatii ca el are dreptul sa isi vada cand vrea el copilul si in afara programului, ca asa spune legea.
Nu va pot garanta succesul, insa, daca puteti sustine cu probe (martori, in speta) ceea ce relatati mai sus, aveti premisele admiterii unei astfel de actiuni.
Sansele sunt foarte reduse dar puteti incerca.
Justificare ati avea insa conteaza si probele.
In general se resping astfel de actiuni.
Alte discuții în legătură
Cum procedez?
MYK272est
Buna ziua!
La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)