avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu secretara birou parlamentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu secretara birou parlamentar

Buna ziua! Aveti idee cam ce salariu are o secretara de la un birou parlamentar (de deputat). I s-a propus sotiei mele un astfel de post si am vrea sa stim daca se merita.
Cel mai recent răspuns: mihaibargaoanu , utilizator 19:22, 3 Decembrie 2012
Salariul este in jur de 2000-3000 de lei pe luna. Este platit de deputat si decontat de catre acesta de la cameră
Imi puteti indica va rog legislatia care reglementeaza cati salariati poate angaja un parlamentar, pe ce functii si pe ce salarii, daca poate avea angajati atat in teritoriu cat si la Bucuresti? M-ar interesa sa vad salariile, nr. maxim de posturi, care ar fi aceste posturi si ce regim juridic li se aplic (personal contractual sau functionar public).
Alex_Munteanu a scris:

Salariul este in jur de 2000-3000 de lei pe luna. Este platit de deputat si decontat de catre acesta de la cameră

Oh, Doamne!! Asa de mult???? Parca nu pot sa cred........
Nu stiu ce vi se pare asa de mult, e un salariu normal pentru un cabinet parlamentar.
La ce venituri realizam momentan, salariul indicat de dvs este mare, pentru noi.

Alex_Munteanu a scris:

Nu stiu ce vi se pare asa de mult, e un salariu normal pentru un cabinet parlamentar.

Alte discuții în legătură

Legislatie - organizare zerognost zerognost Care e legislatia care reglementeaza cum functioneaza un cabinet de parlamentar (cate persoane poate angaja, pe ce functii, pe ce salarii, ce statut au acesti ... (vezi toată discuția)
Salariu de merit Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius un angajat debutant poate primi salar de merit? ce lege reglementeaza? multumesc (vezi toată discuția)
Salariu de merit andreeanegurescu andreeanegurescu ce este salariul de merit.cine beneficiaza de el,cand se da si cat se da in institutiile bugetare (vezi toată discuția)