avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legislatie - organizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legislatie - organizare

Care e legislatia care reglementeaza cum functioneaza un cabinet de parlamentar (cate persoane poate angaja, pe ce functii, pe ce salarii, ce statut au acesti angajati, daca are dreptul la un spatiu pentru cabinet oferit de primarie ... etc.) ?
Daca se poate va rog a imi indica actul normativ care reglementeaza si organizeaza un astfel de cabinet.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 11 Ianuarie 2013
Sunteti parlamentar:-
Nu, urmaresc activitatea unora, aspecte de legalitate.
Vedeti Regulamentul de organizare şi funcţionare al serviciilor Camerei Deputaţilor sau al Senatului .. in ele se face referinat despre birourile deputaţilor/senatorilor din circumscripţiile electorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca amfir amfir Poate un contractual sa-si suspende contractul de munca pentru a lucra la cabinetul unui demnitar ales. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Salariu secretara birou parlamentar mihaibargaoanu mihaibargaoanu Buna ziua! Aveti idee cam ce salariu are o secretara de la un birou parlamentar (de deputat). I s-a propus sotiei mele un astfel de post si am vrea sa stim ... (vezi toată discuția)
Românii din diaspora pot candida pentru parlamentul româniei? Toiag Toiag Românii din Diaspora pot candida pentru Parlamentul României, în cadrul unor filiale înfiinţate în străinătate, filiale ale unui partid din ... (vezi toată discuția)