avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Care sunt pașii/procedura pentru a ajunge ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Care sunt pașii/procedura pentru a ajunge să lucrez ...

Bună ziua!

Care sunt pașii/procedura pentru a ajunge să lucrez la Avocatul Copilului (din cadrul Avocatului Poporului). Sau care sunt sansele sa ajung sa activez in aceasta institutie (realistic vorbind)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 8 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adjuncţii Avocatului Poporului sunt numiţi pe o durată de 5 ani de către birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, la propunerea Avocatului Poporului, cu avizul comisiilor juridice ale celor două Camere ale Parlamentului. Condiţiile pentru ocuparea funcţiei de adjunct al Avocatului Poporului se stabilesc prin Regulamentul de organizare şi funcţionare a instituţiei Avocatul Poporului.

sanse ... fffff mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere legislativa referitor la grupa deosebita ! ovis67 ovis67 Buna ziua, pe 15 martie dl Dragos Niculescu redactor pe acest sait a publicat un articol referitor la modificarea legii 263/2010 privind grupa de munca ... (vezi toată discuția)
Modificare legea educatiei Ivasucalina Ivasucalina Daca Camera Deputatilor a votat pentru modificarea articolului 142 alineat 6 al Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, \\" O persoană poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Românii din diaspora pot candida pentru parlamentul româniei? Toiag Toiag Românii din Diaspora pot candida pentru Parlamentul României, în cadrul unor filiale înfiinţate în străinătate, filiale ale unui partid din ... (vezi toată discuția)