avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit din chirii

am inchiriat un imobil si am inteles ca valoarea impozitului la astfel de venituri este de 16% aplicata la doar 75% din suma incasata din contract (sub o alta formulare, este de 12% din suma declarata pe contractul de inchiriere). stie cineva ceva in legatura cu asta? ms!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 02:01, 4 Decembrie 2012
Este corect ce ati spus mai sus. Nu mai e nimic de zis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

12sau 16% e impozitul pe venit obt.din cedarea folosintei bunurilor? marinicad2002 marinicad2002 am un apartament inchiriat cu contract. Imi spuneti va rog, 12 sau 16% e impozitul pe venitul obtinut din cedarea folosintei acestui bun. multumesc! (vezi toată discuția)
Impozit pe venit luci6775 luci6775 am inchiriat un apartament si cei de la finante mia trimis ca trebuie sa platesc impozit pe venit si mie si sotiei deci pe un venit platim de doua ori (vezi toată discuția)
Daca cineva detine un imobil ADITAADITA74@YAHOO.COM ADITAADITA74@YAHOO.COM daca cineva detine un imobil pe care il da spre inchiriere trebuie sa plateasca o suma de bani la anaf?Daca nu a platit nimic de 5 ani unde trebuie sa merg sa ... (vezi toată discuția)