avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... POSCCE: S-a prelungit termenul de depunere pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

POSCCE: S-a prelungit termenul de depunere pentru Operatiunea Consultanta!

29 noiembrie 2012

Ca urmare a aprobarii Autoritatii de Management a Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (AM POS CCE) cu nr. 234020 din 15.11.2012, Organismul Intermediar pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (OI IMM) anunta prelungirea valabilitatii Apelului 2 de proiecte pentru Operatiunea 1.3.2 – Sprijin pentru consultanta acordat IMM-urilor, pana pe data de 21 decembrie 2012, ora 14.00.

Pana la noul termen stabilit, noii solicitanti pot inregistra si depune proiectele, iar solicitantii, ale caror proiecte au fost respinse in prima sesiune de depunere, pot reinregistra si pot redepune proiectele corectate.

Sursa : OI IMM

Alte discuții în legătură

Surse de finantare pentru luna februarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog A fost publicat Catalogul surselor de finantare – februarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea ... (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru microintreprinderi adinaadina adinaadina Cum se pot obtine fonduri structurale pentru microintreprinderi? Ce conditii trebuie indeplinite si cui trebuie sa ma adresez pentru a le obtine? Va ... (vezi toată discuția)
Pfa coafura alinaariton alinaariton as avea si eu o intrebare.pt un coafor deschis pe pfa pot sa obtin fonduri nerambursabile? multumesc (vezi toată discuția)