avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Casa de expeditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Casa de expeditii

Buna ziua,
Am o problema, am facut toate demersurile pentru deschiderea unei case de expeditii, problema este ca in momentul in care am mers cu actele la ARR pentru depunerea actelor mi s-au cerut si niste acte conforme pentru masiniile pe care firma ar trebui sa le detina.Problema mea este ca nu detin nici o masina, ca si firma intermediara ma gandeam ca folosesc masiniile unei alte firme prin inchirierea acestora- acest lucru nu este posibil?am nevoie neaparat de o masina de transport?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Casa de expeditii antoaneta_panait antoaneta_panait Buna ziua.Vreau sa imi deschid o casa de expeditii iar pentru asta am vazut ca sunt necesare 3 lucruri care ma ingrijoreaza:1. licenta de la Arr, despre care ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Licenta pentru activitati de intermediere arr ghiorghe24 ghiorghe24 Buna, am depus recent dosarul pentru obtinere de licenta pentru activitati de intermediere a operatiunilor de transport rutier, intrebarea mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)