avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenta pentru activitati de intermediere ARR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenta pentru activitati de intermediere ARR

Buna, am depus recent dosarul pentru obtinere de licenta pentru activitati de intermediere a operatiunilor de transport rutier, intrebarea mea este urmatoarea: unul din documentele cerute este: "actele din care să reiasă dreptul de deţinere sau de folosinţă a spaţiului în care vor fi desfăşurate activităţi de intermediere a operaţiunilor de transport rutier contra cost" si am oferit initial celor de la arr un contract de inchiriere a biroului, acelas pe care l-am folosit si la registrul comertului pentru a deschide firma, semnat cu proprietarul pe o perioada de peste 5 ani, dar spre surprinderea mea nu mi s-a permis depunerea dosarului fara a aduce si extras cf de la proprietar pentru acel birou, de asemenea obligatoriu stampila obligatorie pe toate documentele, chiar am gasit asta scris pe siteul arr.

Odata depus dosarul, cei de la arr m-au informat ca trebuie facuta o evaluare on site a spatiului, am stabilit o data cand dansii sa vina, iar odata ajunsi la birou au inceput sa aiba o aitudine extrem de ofensiva, cum ca spatiul nu ar fii ok, ca nu am arhiva? dar nu au verificat asta.. ca am nevoie de 2 incaperi, pe cand biroul are defapt chiar 3 etc

AM citit atat O.G. nr. 27 din 31/2011 cat si O.M.T.I. nr. 980 din 30 noiembrie 2011 si nu gasesc pe niciunde pe baza a ce lege se fac aceste verificari, am cautat si un regulament intern etc dar nu gasesc, cred ca sunt doar bete in roata.

Atata timp cat am depus toate documentele si indeplinesc toate criteriile este posibil sa imi refuze licenta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 14:00, 22 Octombrie 2021
Așteptați să vi se emită decizia de admitere sau de respingere și, în funcție de temeiurile acesteia, puteți formula plângere prealabil și apoi contestație la instanța competentă (în cazul în care insistă menținerea refuzului).
Deocamdată înțeleg de la dumneavoastră că nu vi s-a eliberat/comunicat niciun document oficial de admitere sau de respingere, corect?
Asa este, astept decizia arr, va multumesc de raspuns!
Cu plăcere! Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport nicoletasavianu nicoletasavianu Buna ziua dorim sa infiintam o firma de imtermedieri transporturi, nu detinem parc auto, doar birou, si am vrea sa stim daca am avea nevoie de licenta de ... (vezi toată discuția)
Casa de expeditie - necesita licenta ? barbq barbq as vrea sa infiintez o casa de expeditie. e obligatoriu sa obtin o licenta de la ARR ( Autoritatea Rutiera Romana ) ca sa pot functiona ? am un prieten care ... (vezi toată discuția)
Casa de expeditii adrian.cirja89 adrian.cirja89 Buna ziua, As dori sa infiintez o casa de expeditii ce va avea ca activitate intermediera urmatoarelor tipuri de transporturi: - transport rutier - ... (vezi toată discuția)