Buna, am depus recent dosarul pentru obtinere de licenta pentru activitati de intermediere a operatiunilor de transport rutier, intrebarea mea este urmatoarea: unul din documentele cerute este: "actele din care să reiasă dreptul de deţinere sau de folosinţă a spaţiului în care vor fi desfăşurate activităţi de intermediere a operaţiunilor de transport rutier contra cost" si am oferit initial celor de la arr un contract de inchiriere a biroului, acelas pe care l-am folosit si la registrul comertului pentru a deschide firma, semnat cu proprietarul pe o perioada de peste 5 ani, dar spre surprinderea mea nu mi s-a permis depunerea dosarului fara a aduce si extras cf de la proprietar pentru acel birou, de asemenea obligatoriu stampila obligatorie pe toate documentele, chiar am gasit asta scris pe siteul arr.
Odata depus dosarul, cei de la arr m-au informat ca trebuie facuta o evaluare on site a spatiului, am stabilit o data cand dansii sa vina, iar odata ajunsi la birou au inceput sa aiba o aitudine extrem de ofensiva, cum ca spatiul nu ar fii ok, ca nu am arhiva? dar nu au verificat asta.. ca am nevoie de 2 incaperi, pe cand biroul are defapt chiar 3 etc
AM citit atat O.G. nr. 27 din 31/2011 cat si O.M.T.I. nr. 980 din 30 noiembrie 2011 si nu gasesc pe niciunde pe baza a ce lege se fac aceste verificari, am cautat si un regulament intern etc dar nu gasesc, cred ca sunt doar bete in roata.
Atata timp cat am depus toate documentele si indeplinesc toate criteriile este posibil sa imi refuze licenta? Multumesc
Așteptați să vi se emită decizia de admitere sau de respingere și, în funcție de temeiurile acesteia, puteți formula plângere prealabil și apoi contestație la instanța competentă (în cazul în care insistă menținerea refuzului).
Deocamdată înțeleg de la dumneavoastră că nu vi s-a eliberat/comunicat niciun document oficial de admitere sau de respingere, corect?