Buna ziua,
As dori sa infiintez o casa de expeditii ce va avea ca activitate intermediera urmatoarelor tipuri de transporturi:
- transport rutier
- transport feroviar
- transport maritim
Ma puteti ajuta cu cateva lamuriri in ceea ce priveste documentatia necesara infiintarii acestui tip de societate si autorizatiile necesare?
Va multumesc anticipat
In general, pentru a desfasura activitate de intermediere in transporturi rutiere este necesara o Licenta de executie pentru activitati conexe transportului rutier, conform normelor de autorizare si efectuare a transporturilor rutiere si a activitatilor conexe acestora, aprobate prin ORDINUL Nr. 1892 din 17 octombrie 2006 actualizat. Aici se gasesc si documentele solicitate pentru eliberarea licentei. Din ceea ce stiu, licenta de la ARR ( Autoritatea Rutiera Romana) nu este necesara pentru activitatea de intermediere in transporturi rutiere. Codul CAEN ar fi in principiu: Activitati ale altor agentii de transport (cod caen 6340) .
Dilema cod caen
wishlist
Buna ziua!
Am si eu o intrebare :
Ce cod CAEN trebuie sa am in obiectul de activitate al unui SRL ca sa pot intermedia servicii de transport rutier de ... (vezi toată discuția)