avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale licenta transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

licenta transport

Buna ziua
dorim sa infiintam o firma de imtermedieri transporturi, nu detinem parc auto, doar birou, si am vrea sa stim daca am avea nevoie de licenta de transport? si cam cat ar costa acesta licenta?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicoletasavianu , utilizator 14:01, 25 Noiembrie 2012
Buna seara,

Cred ca aveti nevoie de o licenta pentru activitati conexe transportului rutier, eliberata de autoritatea competenta- ARR. Activitatea de intermediere a operatiunilor de transport rutier public se realizeaza prin preluarea de la beneficiari a comenzilor de transport rutier executate in nume propriu prin intermediul unui operator de transport rutier. Licenta pentru activitati conexe transportului rutier se elibereaza pentru fiecare activitate conexa efectuata, perioada de valabilitate a acesteia fiind de 5 ani in conditiile vizarii anuale.

[ link extern ]

Va rog sa cititi si capitolul IV din Ordonanta 27/2011 privind transporturile rutiere:
[ link extern ]

In ceea ce priveste tariful :

[ link extern ]
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
va multumesc mult pentru promtitudunea cu care mi-ati raspus.
va doresc o duminica placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de expeditie - necesita licenta ? barbq barbq as vrea sa infiintez o casa de expeditie. e obligatoriu sa obtin o licenta de la ARR ( Autoritatea Rutiera Romana ) ca sa pot functiona ? am un prieten care ... (vezi toată discuția)
Dilema cod caen wishlist wishlist Buna ziua! Am si eu o intrebare : Ce cod CAEN trebuie sa am in obiectul de activitate al unui SRL ca sa pot intermedia servicii de transport rutier de ... (vezi toată discuția)
Casa de expeditii adrian.cirja89 adrian.cirja89 Buna ziua, As dori sa infiintez o casa de expeditii ce va avea ca activitate intermediera urmatoarelor tipuri de transporturi: - transport rutier - ... (vezi toată discuția)