Vecinul perete in perete cu mine nu mai domiciliaza la adresa de cativa ani. Pastreaza in propiretate acel apartament, vine odata l cateva luni mai achita din intretinere. Pana aici nimic grav. Grav este ca nu se ingrijeste de apartament. Astfel acum 2 ierni geamurile au cedat de la vant si curent si s-au spart. Toata iarna a batut viscolul la el in casa. De mai bine de 2 ani refuza sa isi repare apartamentul desii s-a incercat varianta sa fie ajutat cu materiale de vecini. Pasarile cerului si in special porumbeii si-au facut cuib in casa lui, fiind un focar de dejectii de pasare inauntru.
Cei de la asociatia de locatari sunt putin speriati de acest individ care ocazional in putinele dati cand il mai vad la fata si vine pe la apartament a amenintat si a dat cu pumnul in pereti si geamuri. Nu imi e frica de astfel de comportament mie insa nu am timp sa stau sa il urmaresc sa vad unde locuieste acum si ca atare nu am cum sa dau de el ca sa am macar o discutie verbala.
Doresc sa stiu care sunt caile de a reclama acest focar de infectie astfel incat sa rezolv rapid problema. Am inteles ca Sanepidul ar fi o varianta. Gasesc si eu pe cineva care sa ma ajute sa formulez o plangere si sa ma invete catre cine sa o inaintez?
Multumesc
Formulati fie personal fie sub egida asociatiei de proprietari sesizare oficiala catre directia de sanatate publica locala in care detaliati concret situatia cu care va confruntati